HBBC won in een vlotte en boeiende wedstrijd van Okido met 93-82. HBBC hijst zich zo op een derde plaats in het klassement en is klaar voor de play-offs.

Okido scoorde de eerste 2 punten, HBBC zorgde voor de eerste driepunter. Beide teams bleven vlot scoren, leden vaak balverlies en sloten het eerste kwart af met 20-16.

In het kwart nam HBBC een 32-26 voorsprong maar Okido liet niet begaan. Toch was HBBC gelukkig met de klasseflitsen van Thomas Craene die met een schitterende driepunter de 45-40 ruststand op het scorebord bracht.

Het bleef een fel bewochten wedstrijd waarbij bij HBBC Van Heeswijck en Dirckx met 4 fouten naar de bank gehaald werden. Derde periode: 69-60.

Het bleef genieten voor de supporters van beide teams met uiteindelijk een 93-82 eindstand op het bord.